Опис курсу НПАОП 55.0-1.34-02
НПАОП 55.0-1.34-02 Правила безпеки праці під час закладання на зберігання та первинної обробки плодоовочевої продукції
-
Ці Правила поширюються на підприємства, установи, організації, які займаються закладанням на зберігання, зберіганням та первинною обробкою плодоовочевої продукції незалежно від їх підпорядкування й форм власності.
-
Вимоги Правил є обов`язковими для працівників підприємств, які займаються закладанням на зберігання, зберіганням та первинною обробкою плодоовочевої продукції.
Програма курсу
-
Законодавство України про охорону праці. Основні положення Закону України "Про охорону праці". Порядок розслідування та обліку нещасних випадків.Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки. Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій.
-
НПАОП 55.0-1.34-02 Правила безпеки праці під час закладання на зберігання та первинної обробки плодоовочевої продукції