Єдина система онлайн навчання та тестування

НПАОП 15.1-1.06-99 Правила охорони праці для працівників м’ясопереробних цехів

НПАОП 15.1-1.06-99

Опис курсу НПАОП 15.1-1.06-99

НПАОП 15.1-1.06-99 Правила охорони праці для працівників м’ясопереробних цехів

  • Ці Правила поширюються на всіх працівників, які виконують роботи щодо проектування, виготовлення, реконструкції, монтажу, налагодження, ремонту, технічного діагностування та експлуатації ковбасних цехів, цехів з виробництва мʼясних консервів, кулінарних комбінатів, цехів напівфабрикатів та інших відповідної спеціалізації підприємств незалежно від форми власності.

Програма курсу

  • Законодавство України про охорону праці. Основні положення Закону України "Про охорону праці". Порядок розслідування та обліку нещасних випадків.Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки. Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій

  • Правила охорони праці для працівників м’ясопереробних цехів

Авторизація